woensdag 23 maart 2016

Skibotten op maat

Bij Skischoen op maat werken we volgens een . Uw skischoen op maat gemaakt door een expert bootfitter. We starten met een uitgebreide voetanalyse en een eventuele klachtenhistoriek. Met bootfitting passen we jouw skischoenen op maat aan voor nog meer comfort. We maken steunzolen, passen de binnenschoen aan of verbreden de .

Fijne SKISCHOENEN OP MAAT maken je vakantie compleet. De vreugde over een lage prijs verdwijnt al snel als ze niet prettig skiën. Maar op de hoofdprijs zit. Skischoenen op maat laten maken of aanpassen is de oplossing voor skiërs met pijnlijke voeten.


Wie droomt er niet van een skischoen op maat met comfort van een pantoffel en die tegelijkertijd ook de broodnodige steun en grip biedt . Die voeten verdienen dus een aparte aanpak, en dat is precies wat bootfitting doet: skischoenen aanpassen op maat van jouw voeten. BOOTFITTING Het aanpassen van skibotten op jouw maat.

Heb jij ook wel eens pijnlijke voeten op skivakantie? Wij passen u botten aan op maat. Skibotten op maat kunnen net iets prettiger zitten. Perfecte pasvorm voor uw ski - en boardboots. Onderhoud aan ski of snowboard.


Wij maken skischoenen en zolen volledig op maat van de merken Salomon, Fischer, Atomic en Head. Binnenschoenen op maat maken kan met zowel nieuwe als gebruikte skischoenen. Alle soorten ski binnenschoenen zijn aan te passen. Snel de juiste maat voor je skischoenen bepalen? Eenvoudig op basis van jouw voetmaat te berekenen.


Zowel Europese, Amerikaanse als de UK-maten direct . Met bijna meter skischoenen (van maatje tot en met maat 53) streven wij ernaar de best passende skischoenen te vinden zodat je probleemloos kunt . Anders dan bij gewone schoenen wordt de maat van een skischoen uitgedrukt in Mondopoints (MP). Deze maat is niets anders dan de lengte van de voet in . Dit kan kramp en vermoeide voeten veroorzaken.

Pas dus, als het even kan, altijd verschillende maten van dezelfde skischoen om de meest geschikte maat te . Eenmaal afgekoeld kunnen de schoenen uit en de plakkers van de voet worden gehaald en heb je een op maat gemaakte skischoen. Totale duur van dit proces. Sporthuis Olympia is dé ski wintersportspecialist van regio Eindhoven,.


Eerst meten we de voeten op met onze nieuwe 3D scan voor de juiste maat , model en. Hoogste draagcomfort bij skischoenen met maat -skischoenen van Strolz. Handgemaakt voor een optimaal resultaat. Een te hoge flex kan ervoor zorgen dat je te weinig druk kan zetten op de ski. De juiste skibotten kiezen voorkomt veel pijn op de piste.


Aansluitingen aanpasbaar van maat tot 45. No photo description available. Laat bij ons jouw nieuwe of gebruikte skischoenen op maat maken door bootfitting.


Wij kijken waar de pijnpunten zijn en passen de schoen zo aan, zodat je . Op maat gemaakte skischoenen, skischoenen op maat. Weten hoe je de juiste maat skischoenen bepaald? Bekijk dan deze pagina met handige informatie over het opmeten van je voeten. Indien we bij deze afdruk een tekort aan ondersteuning opmerken kunnen we overgaan tot het uitwerken van op maat gemaakte zolen die u terug de nodige . Wij besteden aandacht aan de klant en leveren maatwerk in de ski shop. Strolz dé skischoen op maat biedt de oplossing!


BEZOEK OOK ONZE ONLINE WINKEL OP. OPRUIMING IS BEGONNEN Nieuw en gebruikt ski en snowboard-materiaal. Voor alle type skiërs en soorten voeten zijn er ski boots te krijgen.


Nu kunnen we ook bekijken hoe nuttig een op maat gemaakte ski zool kan zijn voor jou . Hallo,Ik ben op zoek naar een paar nieuwe skischoenen. Ik heb best wel brede voeten en eigenlijk zit nooit iets perfect. De maat van skischoenen wordt niet uitgedrukt in reguliere schoenmaten, maar in zogenaamde MondoPoint (MP). Om jouw skischoenmaat te . Bootfitting, hoge vreef en brete voorvoeten of dikke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...