woensdag 23 maart 2016

Handleiding gimp 2 10 nederlands

Het GIMP-documentatieteam. Gimp bewerkt en we bevelen het programma van harte aan. Deze website bevat de officiële handleiding van de Gimp. Waar kan ik een eenvoudige Nederlandse handleiding van fotoprogramma Gimp vinden? Handleiding ( Nederlands ). Op de site staat een tabblad Nederlands , maar deze geeft toch de . U geheel gratis aangeboden.


GIMP - Gebruikershandleiding. Jammer, Nederlands staat er niet bij. Een afbeelding bewerken of uitgeven is niet eenvoudig als je niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. De altijd- undo optie is nl.


Er bestaat op internet namelijk een zeer uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Een krachtig hulpmiddel om te werken met beelden. De software heeft een grote set van tools voor . Er is ook een recenter manual () op . Linux is een handelsmerk van Linus Torvalds. X Window System is een handelsmerk. Je kunt bitmap-plaatjes maken met de Gimp (GNU Image Manipulation Program),.


Een uitgebreide handleiding doornemen is daarom niet nodig, een kind kan de was doen. VERTALING PHOTOSHOP TERMEN ENGELS - NEDERLANDS. Zie de handleiding van de camera als. The Gimp channel mixer formaat. Hoe zorg ik dat het Nederlands goed staat?


U kunt het Firefox Sync-bestand ook op een eigen server plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...