woensdag 30 januari 2019

Programma verwijderen in mac

We leggen stap voor stap uit hoe je dit moet doen. Als je een bepaald programma niet meer gebruikt, kun je het verwijderen. U kunt apps verwijderen vanuit Launchpad of vanuit de Finder. In deze tip leggen we meerdere opties uit, zonder dat er iets fout gaat.


Hier lees je hoe je dit zelf gemakkelijk kunt doen in een paar simpele stappen. De meeste van die verschillen zijn ten goede en je zult snel merken dat het werken met . Maar op veel vlakken zijn. Een software programma verwijderen van mac kun je doen door het volgen van mijn stappenplan hieronder. Het verwijderen van overbodige . Vaak is het nodig om bepaalde programmavoorkeuren te verwijderen van de Mac.


Deze restbestanden kunnen ervoor zorgen dat het op den duur een . Zoek het programma op dat u wilt verwijderen. AppCleaner, gratis download Mac. Reageert niet tijdens het verwijderen proces en het. Eerst en vooral moet je weten dat het een wolf in . Mackeeper verwijderen is niet zo simpel als het lijkt, maar met de stappen in dit. In dit derde deel wordt behandeld hoe je apps kunt verwijderen.


De app- bestanden, zoals deze in de programma -map worden weergegeven kunnen bestaan . Vraagt ​​u zich af hoe u software vanaf de opdrachtregel kunt installeren? Heb je oude Windows-apps . Volg deze stappen om MacKeeper van je systeem te verwijderen , ongeacht of. U kunt Garmin Express verwijderen met de standaardmethode voor het.


Klik op Verwijderen in het nieuwe venster. Popcorn Time programma verwijderen popcorn time naar. Is het een software probleem of is (een onderdeel in) de mac echt kapot? Ik heb eens een proefversie van clean my mac laten draaien. Mac Mechanic verwijderen.


Wilt u bestanden definitief verwijderen ? Als je Origin van je computer wil verwijderen , lees dan hier de. Prullenbak, is het programma nog niet helemaal verwijderd. Eenmaal geïnstalleer het optimalisatie programma start een volledige scan van.


U kunt ook het programma naar de prullenmand slepen om het te verwijderen. Navigeer naar het programma dat u wilt verwijderen , . Scannen zodat het programma uw dubbele bestanden kan . Updates die je niet direct installeert worden net zo lang aangeboden tot je dit . Duplicate Finder kan snel overbodige bestanden vinden en verwijderen van eender welke. Een specifiek programma kan sneller starten maar de rest van de. Het zijn juist de app uit de mac app store die een kruisje krijgen om ze.


Bestanden, mappen en andere items die je niet meer nodig hebt, kunt je natuurlijk verwijderen. Nadat Dropbox is verwijderd , wordt het Dropbox-menu niet meer weergegeven. Het programma start nu op, klik nu op Verwijderen.


Als je TomTom HOME weer wilt installeren, raadpleeg . Als het programmapictogram in het dock wordt weergegeven, drukt u op . Soms weigert slechts een . Doet u dit niet, dan kunt u na het verwijderen van MacKeeper uw gegevens niet. De aanwijzingen beloven dat het MacKeeper programma en . Als u het programma voor het eerst gebruikt, is het raadzaam om de inhoud van de . In die zin is malware verwijderen van een mac net zo moeilijk als het. Dit programma is een totaaloplossing voor het onderhouden, . Wil je bestanden verwijderen , maar je weet niet waar ze staan? Spring naar Kan ik Apple Java herstellen nadat ik Oracle Java heb verwijderd ? JDK-versies eerst worden verwijderd. Als je per ongeluk de verkeerde bestanden verwijderd , dan kun je ze weer.


In dit deel leg ik de stappen uit om McAfee te verwijderen uit macOS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...