vrijdag 29 juni 2018

Geschiedenis wissen tablet

Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of - tablet. U kunt eerdere zoekopdrachten, de browsegeschiedenis en andere activiteit verwijderen uit uw. Wil je je Android- browsergeschiedenis wissen om je privacy te. Het wissen van je browsergeschiedenis in Internet Explorer, Chrome, Firefox of Safari, we . Geschiedenis wissen op pc, tablet en telefoon.


Onderaan browsegegevens wissen en dan nog een keer wissen. Als de geschiedenis niet is verwijder de tablet opnieuw opstarten en de . De geschiedenis op een iPad wissen. Heb je dingen bekeken die je eigenlijk niet hoort te bekijken, of wil je de geschiedenis van je browser voor anderen . Je zal de geschiedenis moeten wissen via de instellingen van de app. Kan je WhatsApp op een tablet installeren, zonder simkaart?


Mijn tablet start niet op, hoe kan ik dit oplossen? Wil je geen sporen achterlaten nadat je op het internet hebt gesurft, dan is het handig om je zoekgeschiedenis te wissen. Jouw geschiedenis wissen is heel eenvoudig.


In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of ruimte vrij te maken. Kijk op Veilig internetten hoe je dit doet in . In een browser kun je de geschiedenis van bezochte websites en andere websitedata wissen. Cookies verwijderen op de Samsung Galaxy Tab. Hoe verwijder ik in favorieten vanaf internet gedownloade items van mijn Tab?


In geschiedenis zie ik al deze items staan , maar ik kan niet . Locatiegeschiedenis wissen. Als u op internet surft, dan houdt uw webbrowser daar een geschiedenis van bij. Maar de browsergeschiedenis kunnen wissen soms minstens net zo goed.


Lees hieronder hoe je de browse geschiedenis kunt bekijken en verwijderen in de. In de tab Tijdelijke internetbestanden, klik je op Bestanden weergeven. Heb een vraag hoe kan je browser geschiedenis wissen. Hallo, Ik heb een probleem, iemand dacht grappig te zijn om naar een porn site te gaan op mn htc legend^^ nu kan ik het niet uit mn . Klik op Uw recente geschiedenis wissen. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt.


Wisselen tussen tabbladen (2). Link openen in nieuwe tab op voorgrond. Ik probeer de geschiedenis van mijn iPad te verwijderen , volgens de aangeduide methode, doch.


Opvallend is dat er meer gebruikers zijn bij wie het geschiedenis wissen onder iOS geblokkeerd is. Ontdek hoe je cookies kunt verwijderen en instellen in Chrome, Edge, Safari en Microsoft. Ga naar Extra Opties tab Privacy. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je je internet geschiedenis eenvoudig kunt wissen. Zodra je iets in Will typen verschijnt het toetsenbord.


Een overzicht van de afspeelwachtrij en geschiedenis. Je kunt bovendien je recente luistergeschiedenis bekijken op de desktop-app. Frutjuh geeft een aantal goede opties om je browser geschiedenis te verwijderen. Natuurlijk kan je ook handmatig je geschiedenis verwijderen. Best free live wallpapers for android tablet.


Met behulp van deze tip leggen we uit hoe je jouw geschiedenis kunt bekijken en verwijderen. Meestal zijn een overdaad aan overbodige (systeem)applicaties en . Nu zie je je kijkgeschiedenis (en in tab ook je zoekgeschiedenis ), klik op je drie . Ik heb dit net gehad op mijn nieuwe Samsung STablet. Bij instellingen je geschiedenis wissen dat werkte bij mij goed.


Wees voorloper in deze digitale revolutie! Zinvolle maatregelen treffen. De enige manier om klimaatverandering te aan te pakken is door concrete, zinvolle maatregelen te treffen.


Huidig periode aantal zonnevlekkenloze dagen: 9. Voorkom slechte suggesties door ze handmatig te verwijderen. Goed gewist WISSEN , MAAR DAN OOK ECHT! Microsoft Edge is een webbrowser die mede voor tablet -gebruik is gemaakt en daarom hebben. Welkom bij Samsung promoties. Je kunt je hier registeren voor een promotie en andere Samsung aanbiedingen bekijken.


Operating Environment: Safari, Chrome, Internet Explorer or higher.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...