woensdag 28 maart 2018

Zinnen vertalen italiaans

Dat was niet mijn bedoeling. Probeer nu onze gloednieuwe vertaalmachine! Met de laatste updates de beste vertaling van zinnen. Inloggen niet nodig en puur Nederlands.


Vertalingen in context van zin in Nederlands- Italiaans van Reverso Context: in de zin van artikel, zin dat, in zekere zin , voor zin , deze zin. Online Italiaans Nederlands vertaler - vertaalt teksten, documenten, zinnen ,. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Online Nederlands Italiaans vertaler - vertaalt teksten, documenten, zinnen ,. De basis van het standaard- Italiaans is Toscaans (de taal waarin hij schreef, bijvoorbeel Dante Alighieri, Petrarca of later Machiavelli), die na de.


In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in . Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN. NL lokaal present, in elke taal en cultuur, met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...