dinsdag 27 februari 2018

Van in bordboeken bestellen

Ontdek hier welke voordelen de nieuwe bordboeken bieden. Dan hoeft u het bordboek niet apart meer aan te kopen, dit is onderdeel van het. Het Bingel bordboek is interactief en adaptief en brengt de laatste nieuwe bordboektechnologie naar jouw klas. Uitgeverij Tess heeft voor elk project een bordboek.


De bordboeken kunnen enkel via onze website besteld worden. Leerwerkboeken en bordboeken bestellen kan u eenvoudigweg via het onderstaande formulier. Verkiest u echter om te werken met een afdrukbare versie, dan . De digitale artikelen bij Op verkenning zijn enkel rechtstreeks bij uitgeverij VAN IN te bestellen. Onze bordboeken kun je enkel bekijken via de Leraarskamer, dus moeten besteld worden via een schoolaccount. Een digitale versie van de zes thematische leerwerkboeken met tal van mogelijkheden.


Naast de oplossingen bevatten de bordboeken o. Prijs: zie prijsoverzicht op de methodewebsite. Compleet Alles voor jouw opleiding. Exclusief voor gebruikers van de methode. Voor een bestelling contacteer uw pedagogisch afgevaardigde. Ik heb ruim op tijd de handleiding en het bordboek besteld (begin van de vakantie) en jullie gemeld wat mijn bezorgdheid was.


Het minste wat jullie kunnen . Voor het eerst hoort bij het lespakket ook een bordboek - de digitale versie van het lespakket, die. Klik hier om de bordboeken gratis te bestellen bij Plantyn. Samen met de handleiding wordt ook een bordboek aangeboden. Wie de handleiding en het bordboek bij Mythoi wil bestellen , kan een mail sturen naar . U moet kunnen aantonen dat uw school met.


Dit bordboek kan u jaarlijks opnieuw bestellen. TALENT - Bingel Max excl. Bestel je i-board via secundair. Koop online een licentie via.


Nu kan de leerkracht bordboeken en lesmateriaal delen met de leerlingen. Een leerling krijgt enkel iets te zien . Prijs per Cd: € (inclusief verzendingskosten). Natuurwetenschappen 1B (GO!) Aantal exemplaren:. Kopieerbladen met remediërings- en uitbreidingsmateriaal voor het 2e leerjaar. Wiskidz is een effectieve instructiemethode die aangepast is aan de noden van . Plusabonnement Nieuws uit de Natuur-bordboek.


U kunt ook nog steeds het bordboek bestellen. U krijgt hiermee toegang tot alle bordboeken van. Veel meer dan een bordboek ! Bordboeken voor SMART Board (Cd per bordboek ). Dan kan je gratis een Knooppunt-account aanmaken. Om vervolgens lesmateriaal te activeren heb je activatiecodes nodig.


Da capo digitaal bordboek. Het bordboek biedt tal van mogelijkheden:. Overzichtelijk werkinstrument, aangepast per leerjaar - Opbouw in een gedifferentieerde leerlijn van het 1e naar het 6e leerjaar - Integratie van planning op . Voor ieder leerjaar is er een leerjaarspecifiek bordboek met correctiesleutels, liedjes en geluidsfragmenten, linken tussen de verschillende materialen en leuke. In dit leerwerkboek maken leerlingen kennis met Algoritmisch denken en met Scratch, een programmeeromgeving waarmee ze interactieve verhalen, spelletjes . Klassikaal bordboek ) mej. Taal op Maat klassikale spellingkaarten online te bestellen.


Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer dan uw pedagogisch afgevaardigde: Oost- en . Het leerwerkboek Cultuurwetenschappen richt zich op de kritische studie van culturele verschijnselen als uitdrukking van mens en maatschappij. Nog geen lerarenaccount voor Bingel? Om een bingel-lerarenaccount te kunnen aanmaken, moet je in een basisschool .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...