woensdag 31 januari 2018

Zuid amerika landen en hoofdsteden

Wat zijn de hoofdsteden van de landen die ik ga bezoeken . Het onderstaande kaartje kun je tijdens het maken van de vragen gebruiken als . Of probeer ze allemaal: Hoofdsteden van de wereld. Op deze website kun je topografie oefenen van Europa door het antwoord te typen. Doe deze oefening live hier. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, . Dit is de lijst van hoofdsteden in de hele werel alfabetisch volgens land. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


Topo Zuid Amerika : de leukste app om topografie te leren! Vlieg langs 1steden en hoofdsteden in landen ! Drie spannende spelvormen: Oefenen, . Antigua is gelegen in de vallei van Panchoy, in het zuiden van het land , aan de voet. Zuid - Amerika zijn te vinden in Brazilië. XSuusx, Wereld BuiteNLand Zuid-Oosten hoofdsteden.


Weet jij waar alle Hoofdsteden in Zuid Amerika liggen? Leilanie, Centraal amerika en de caribbean landen en hoofdsteden. Schrijf de namen van de hoofdsteden op.


Landen Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia,. Continenten en oceanen (Leerspellen.nl). De coolste gratis Hoofdsteden Zuid Amerika Spelletjes voor iedereen! Online Hoofdsteden Zuid Amerika Spelletjes en veel meer! Klik hier om het spel te spelen.


Wanneer je gaat backpacken in Zuid Amerika kom je op plekken die onvergelijkbaar zijn. Het materiaal bestaat uit: - vier kaarten: . Het werelddeel bestaat uit landen en overzeese gebiedsdelen, waarvan één op het . Latijns-Amerika: landen en hoofdsteden xiv 2. Wil je deze landen (en hoofdsteden ) nog wat oefenen? Ieder land in Midden- Amerika is anders en daarom zijn ze ook allemaal.


Panama Stad zijn eigenlijk alle hoofdsteden in Midden- Amerika niet erg gezellig. Lesotho heeft een hooggelegen hoofdsta maar het land heeft eigenlijk. Bekijk hier quizvragen over Zuid Amerika. Weet u ook op de grens van welke twee landen deze liggen? Download hoge kwaliteit Colorful South America map countriesafbeeldingen, illustratie en vectoren, perfect geprijsd om te passen bij uw projectbudget.


Met TopoMania kan je op een leuke manier de landen en hoofdsteden van de wereld. Wat het land zo bijzonder maakt? Het bezit een van de grootste watervallen ter wereld. Het aanleren van de landen en hoofdsteden in Europa.


Madrid en Berlijn zijn ook hoofdsteden. Leer de landen en hoofdsteden van Afrika. Voor het oefenen van landen in Zuid Amerika. De Verenigde Staten van Amerika zijn een federatie van staten en het district Columbia.


Canada en in het zuidwesten aan Mexico. Kaart Verenigde Staten, hoofdsteden en staten: US Government . Oefenen landen en hoofdsteden - zelfcorrigerend. Sommigen rekenen de bevolking van Amerika op , 3 of ‚ en anderen op 60.


Het spel begint met de hoofdsteden , maar het wordt al gauw moeilijker. Vlieg met je vliegtuig over de landen en leer de namen van de landen , hoofdsteden en grote plaatsen. Europese hoofdsteden , Verenigd Koninkrijk. Hooltfstad ^ Hooidstad 1 . Maar ook de hoofdsteden zijn de moeite.


Ken jij alle landen van Europa? Wat dacht je van grote steden ? En weet jij de namen van de hoofdsteden ? Uruguay, is Montevideo de grootste stad van het land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...