maandag 22 januari 2018

Whatsapp berichten komen pas binnen bij openen huawei

Ik heb vrij recent een systeem update gedaan vanuit Huawei en ik sluit niet . Melding whatsapp zichtbaar vergrendelscherm jun. Meer resultaten van forum. Zoek vervolgens naar de instelling met de naam “Apps beheren” en open deze. Je kunt dit controleren door een browser te openen en een website te bezoeken. Ik moet de app openen en dan stromen de berichten binnen.


WhatsApp of Telegram- bericht. Dit heb ik zowel via WiFi als 3G. Vaak komen berichten vertraagd binnen , of duurt het lang alvorens een.


Soms pas na een paar minuten, soms pas na twintig minuten of een half uur. Bij mijn Huawei PLite doet de whatsapp het wel, net als instagram. Die krijg ik pas als ik idd de app open.


Toen ik dit deed kreeg ik dus wel alle whatsapp berichten binnen. Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de . Al een tijdje heb ik last van mijn whatsapp. Om wat voor berichten gaat het ? Ik ben een soort van Onafhankelijk Huawei Specialist Ik ben geen expert,. Xperia Eeerst uitzetten, dan weer aan, en dan komt de boel pas binnen. Open ik de app krijg ik weer melding, blokkeert mijn scherm en krijg ik niks meer.


Ik ontvang wel whatsapp en messenger berichten en herinneringen . Mijn berichten : Instagram, Instamessege komen pas na dat de vergrendeling uitstaat. Ik moet nu regelmatig even kijken of er berichten zijn. Pas wanneer ik mijn telefoon pak en naar whatsapp ga komen de berichten binnen.


Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld problemen met je internetverbinding, een probleem met de app, . Vorige week gaf mijn toestel Huawei Plite aan een update nodig te. U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige Android- apparaat wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen. Ook meldingen komen gewoon binnen. De enige melding die ik binnen krijg is het weerbericht. Ik hoor wel het geluid en het lampje van een whatsapp bericht alleen wanneer ik mijn scherm verlicht zie ik niets.


Mochten er nog vragen zijn dan kun je een nieuw topic openen. Soms komen berichten gewoon binnen zoals het hoort maar vaker gebeurt het Ik. Berichten komen pas later aan. Leuk die blauwe vinkjes zodat je weet dat je bericht is gelezen, maar soms is het. Gegevens- en opslaggebruik en pas de instellingen aan voor hoe je de.


Handige functie, met name als er in één chat meerdere onderwerpen voorbij komen. Wilt u een bericht van uzelf of een ander doorsturen naar iemand anders? Op deze manier kan je een bericht beantwoorden zonder online te gaan.


Met deze optie verschijnt er wanneer een bericht binnenkomt een strookje op het beginscherm van de telefoon. Bel dan altijd éérst 1en informeer daarna pas de buren via de app. De binnenkomende berichten worden nu niet meer getoond wanneer het. OS-gebruikers (mensen met een Apple-telefoon) openen de instellingen-app en gaan vervolgens naar.


Home Tablet Tips Android-applicaties als standaard instellen voor openen bestanden. Problemen Galaxy Fold komen door sche. Wanneer je een melding binnenkrijgt van een app terwijl je telefoon vergrendeld.


Door het gesprek als ongelezen te markeren kun je er later nog op terugkomen. Zo heb je je gepersonaliseerde nieuwsoverzicht binnen handbereik. Dat openen doe je pas nadat de telefoon in vliegtuigstand staat. Toch komen er in sommige zalen steeds meer nieuwigheden bij. Daarmee is Samsung concurrent Huawei voor, die in februari nog een exclusief . Deze week kregen we het bericht dat de officiële uitrol zou starten voor de Honor 8. De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen.


Probeer de onderstaande oplossing als u een specifiek . Artikelen binnen Gebruikstips. Snelkoppelingen gebruiken om bij veelgebruikte functies te komen. Veeg omlaag vanaf de statusbalk om het berichtenpaneel te openen.


Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox. Elke week de laatste berichten in je mailbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...