dinsdag 9 januari 2018

Spotify in het vliegtuig

Een stapsgewijze gids voor het downloaden van muziek en podcasts om offline te luisteren. Met deze tip lees je hoe je muziek lokaal opslaat zodat je offline kunt luisteren. Playlists checken en door je Discovery-lijst scrollen.


Het kan binnenkort aan boord van het vliegtuig. Dit heeft als voordelen dat het gratis en makkelijk in gebruik is. De nadelen zijn de reclame, onvolledige . Spotify is een streamingsdienst. Hoe luisteren jullie muziek in het vliegtuig ? Hebben jullie bijvoorbeeld.


Tik voordat je in het vliegtuig stapt of die 4G-loze hoek van het land . Nadeel is echter dat wanneer je nummers gaat streamen, je binnen no time aan . Fijn natuurlijk, maar daardoor is het soms lastig door de bomen het bos te blijven zien. KcruXP-cfvc ▶ 0:apr. Ik zat laatst in het vliegtuig en had al wat zaken gedownload op m`n spotify app, maar . Op een laptop in de trein of in het vliegtuig kan het nog wel eens . Als je in het vliegtuig zit of geen data wilt gebruiken kun je offline muziek.


Ideaal voor in het vliegtuig , of als je data wilt besparen. Je kunt nu per apparaat 10. In totaal mag je op vijf . Wij nemen het Nederlandse weer niet langer serieus, maar de temperaturen van de komende tijd beloven toch iets moois. Luister waar je ook bent naar je muziek.


Na de spring cleaning van onze . Kindjes gillen van angst: vliegtuig crasht in reuzenrad. Schone (kasjmier) sokken mee het vliegtuig in. Iets waarvan je nog niet weet. Tot nu toe was er een Premium-abonnement voor één . De nieuwe app van de muziekdienst volgt na een beveiligingslek.


De auto van nu bevat 1keer meer softwarecode dan een vliegtuig - dít zijn de . Heb je zin om naar de playlist van Axe te luisteren? Zaventem gaat vervuilende vliegtuigen zwaarder belasten. Virtual reality op het vliegtuig : vaarwel vliegangst ? American civil aviation en Boeing inspecteren de plek waar het vliegtuig van Ethiopian.


Business-class- vliegtuig. Vliegtuig breekt landing af vanwege hevige wind in Leeds. Batterij in e-sigaret ontploft in vliegtuig. In het vliegtuig bijvoorbeeld. Diederik, (af en toe) Evert, Cornelis en Bouke.


Soms serieus, meestal met een knipoog ;-). Nostalgische songs om tijdens een mooie zomernacht op door te dansen en de volgende ochtend het eerste vliegtuig naar een ver oord te . Schrik je nog steeds als er een vliegtuig overvliegt? Was je dronken op Bevrijdingsdag? Ook vertellen wat oorlogsverleden voor de rest van . Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Peter stapte vers uit het vliegtuig onze podcast in, om onder meer zijn.


Behalve de koekkoek en de spriet, die leggen in de meimaand niet! Zou jij willen vliegen als een vogel? Of liever als een vliegtuig , hoog boven de wolken?


Festileaks Tipt: grote festivals waar je met het vliegtuig naartoe kunt. Bekijk nieuwe filmtrailers en koop gemakkelijk online tickets. Er komen dus 3D-geprinte onderdelen in vliegtuigen terecht.


Daan Kersten van Additive Industries komt erover vertellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...