dinsdag 26 december 2017

Afrika landen en hoofdsteden oefenen

De landen en hoofdsteden van Afrika. Waarschijnlijk heb je nog niet van alle . Spring naar Landen in Afrika. Leer de landen en hoofdsteden van Afrika.


Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits,. Landen en hun hoofdstad - Afrika - roland woordjesleren.

De oefening bevat vragen. Je speelt nu het spel Hoofdsteden Afrika. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen ! BuiteNLand-topo: wereld- landen hoofdsteden -Joanne02. Topo Afrika Landen Oefenen. Zuid- Afrika KaapstadPretoria . Kaart Afrika , staatkundig, landen , hoofdsteden : CIA.


Met het vasteland en de eilanden samen beslaat het continent ongeveer 30.

Dit is de lijst van hoofdsteden in de hele werel alfabetisch volgens land gerangschikt. Op deze pagina kunnen kinderen oefenen met topografie. Toets Zuidelijk Afrika - landen , . Noem de hoofdsteden van de landen in Azië Test your knowledge on this geography quiz to see how you do and compare your score to others. Klik hier om Landen Afrika spelletjes te spelen op Speeleiland.


Weet jij waar alle landen in Afrika liggen? Ken jij de landen in Afrika een beetje? Kun jij alle hoofdsteden van de verschillende landen goed aanwijzen? Wereld hoofdsteden woordzoeker. Aardrijkskundespel met de landen , steden, hoofdsteden en vlaggen van Afrika.


Bekijk hier meer informatie over de hoofdsteden , de vlag van het land en nog veel . Bij Talennet Engels kunt u online Engels leren. Met TopoMania kan je op een leuke manier de landen en hoofdsteden van de wereld. Hilda_vl, Aziatische landen en hoofdsteden. Hoofdsteden van Europa zijn nog wel te doen, maar die van landen in Afrika of de voormalige USSR . Het land ligt in Noord- Afrika en telt 10. De gouvernementen hebben dezelfde naam als de hoofdsteden ervan.


Sleep de kaart van Afrika tot je het land dat gevraagd wordt gevonden hebt.

Ontdek de wereldkaart met de leukste spellen over werelddelen, oceanen, . Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende . Het Suezkanaal wordt tevens gezien als de grens van Afrika en Azië. In de onderstaande tabel vind u alle landen van Afrika , de hoofdsteden. Lijst van alle landen in Afrika met informatie. India Kaart Met De Provinciale Hoofdsteden India Kaart Staat Met.


Stock Illustraties Landen En Hoofdsteden Van De Afrika. Behalve deze hoofdsteden vindt men nog in het binnenland Tarudant, op de. Christenen oefenen wilde, voor eenige . Learn countries, states, capitals and landmarks with this geography learning game.


Quizvragen over Hoofdsteden (De wereld) op quiznet. Van welk land is Hanoi de hoofdstad? We zettten de leukste steden van Afrika op een rij. Performance for HamburgSüd.


Schneider Electric helps Hamburg Sü one of the top five providers of refrigerated transportation in the worl to leverage its . Heel veel mensen kennen het verschil tussen de hoofdsteden Boedapest en. Je moet bij dit ezelsbruggetje er goed om denken dat je Azie en Afrika niet . Download Lagu Deze geografische test wordt de hoofdsteden van Europa, Azi, Amerika en Afrika -alle landen en hoofdsteden van de wereld. Afrika Deze spreekbeurt over Afrika is gemaakt door Alex uit.


Met dit computerprogramma kan je oefenen om de Europese landen te leren als . Afrikaanse bodem voor het eerst (compleet) in kaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...