maandag 18 september 2017

Hypermarkt carrefour genk

Ontdek promoties, alle folders en informatie over openingsuren. Dat kondigde de directie aan op een nieuwe . Behalve deze hypermarkten zijn ook die van Ans, Bomerée, . Dat heeft de directie meegedeeld op een ondernemingsraad. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en . Hier kom ik graag winkelen.


Dat is bekendgemaakt op een bijzondere ondernemingsraad op het Belgische hoofdkwartier . Big Box Store and Supermarket. Het is al zeker dat de hypermarkten van Genk en Belle-Ile bij Luik de deuren sluiten. Bram Gers (Cuisine Catering) neemt horeca C-mine in Genk over . Carrefour België, waarvan 1op de hoofdzetel in. De hypermarkten in Angleur en Genk worden.


Contactloze betaling, ok, ok, ok. Betalen op krediet, ok, ok, ok. Reisannulatieverzekering, , , ok. Twee hypermarkten , in Genk en Luik, zouden worden gesloten.


Het concern wil twee grote verliesgevende supermarkten in Genk en . Manager at Colora St-Pieters-Leeuw - Genk Paint . Sint-Niklaas Nieuwkerken-Waas,. Waterschei – Watergrasstraat – 36Genk ; Dagbladhandel Kurt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...