vrijdag 15 september 2017

Giardino draadpaneel

Op zoek naar een stevige en duurzame omheining? Onze Napoli- draadpanelen zijn de oplossing. Deze decoratieve draadpanelen met langwerpige mazen . Het paneel is eenvoudig te plaatsen en u hebt enkel . Het stevige paneel is makkelijk en snel te plaatsen met palen en klemmen. Dit kan door de gewenste omgeving veilig af te bakenen met de juiste draadpanelen en palen.


Producten van giardino bij Cevo. Giardino - Instructies voor het plaatsen van panelen. Who has room for a garden? We have a small yar with only a side-yard exposed to the sun.


Momenteel beschikbaar: zeer grote partij nieuwe. Vergelijk winkelprijzen. De Torino draadpanelen hebben een standaard breedte van 200cm en . De muurbevestigingsset zit verpakt per stuks. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor tuin afscheidingen aanbied.


Merk: Napoli ⭐ Kleur: Antraciet Zwart Groen Grijs. Deze tuinpaneel wordt gelast van verzinkte draden met een epoxy coating. Draadpaneel Torino is een gepuntlast tuinpaneel met staande rechthoekige mazen. RAL70Antraciet vindt u bij ons!


De napoli draadpanelen van giardino zijn epoxy gecoat op een verzinkte kerndraad. Hoort onder Tuin en bloemen afscheidingen. Die nep draad is naar alle waarschijnlijkheid van het merk giardino. Wel op de hoeken van de voorlaatste paal naar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...