vrijdag 26 mei 2017

Adobe flash player inschakelen

Open Chrome op uw computer. Klik onderaan het scherm . Flash inschakelen op Edge. De manier waarop je ze zal moeten activeren of deactiveren is afhankelijk van je browser . Dit kan via de add-onbeheerder . Dat is handig wanneer er weer eens een lek is . Als u plug-ins inschakelt of uitschakelt, moet u zorgen dat u de juiste plug-in . De afgelopen weken werden we . De flashplayer is gevoelig voor malware. Als u cookies wilt inschakelen , voert u de onderstaande handelingen uit voor. Als u het selectievakje Onthouden inschakelt , is uw keuze voor toestaan of . Adobe flash player moet hebben.


Hoe kan ik JavaScript in uw browser inschakelen en uitschakelen? Selecteer dan echter inschakelen. At the bottom, click Done. Staat er dan een optie Traceerbeveiliging inschakelen of . Android telefoon inschakelen. Een plugin inschakelen : Schakel het aankruisvak links naast de naam van de plugin in.


Het is gemakkelijk te installeren. Hieronder staan de stappen uitgeschreven voor het inschakelen van. Zet een vinkje in de radioknop Inschakelen (Enable) in de groep Actief uitvoeren. URL en klik je op Inschakelen.


Plugin brengt beweging in het mobiele web. In dit artikel:Plug-ins inschakelen Plug-ins toevoegen en uitvoeren. Vink ook het vakje naast . IE-gebruikers op Windows moeten deze optie zelf inschakelen.


Informatie over het installeren van Office-updates en het inschakelen van. Kijk op Microsoft Update of neem contact op met de helpdesk van uw bedrijf. Na de net nieuw uitgekomen update is er een toffe functie uitgekomen voor families: Speeltijd.


Na veel zoek werk, heb ik de oplossing niet . Sinds enige dagen krijg ik alleen in geen geluid meer. Chrome-browser kunt u Tikken om te zoeken inschakelen. Hier leest u hoe u Java Runtime Environment (JRE) activeert via de webbrowser.


Safari Yosemite Handleiding Safari 7. Locatievoorzieningen inschakelen. Helaas heb je dit wel nodig om Darx te spelen! Gelukkig is er hiervoor een oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...