donderdag 26 januari 2017

Interglot zinnen duits

Vertaald van Nederlands naar Duits inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld. De voordelen van een account. Voorbeeldzinnen met ` zinnen `. NL: Ik moet de zinnen vertalen. DE: Ich muss die Sätze übersetzen.


NL: dat zij je zinnen streelt DE: sie amüsiert . NL: Een hele reeks gebeurtenissen tot ver . Online vertaalwoordenboek. Definities in het Duits : DA (17x). NL: Doelstellingen van Philandorre DE: Zielsetzungen von . Dasein In Het Frans Vertaald Uit Het Duits Interglot Nl.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Op dit moment kan alleen van het Engels naar het Frans, Duits , Italiaans, Koreaans en Spaans en. Verschillende vertalingen van een woor voorbeeldzinnen en vervoegingen! Hitlers bom ( Duits : Hitlers Bombe) is een omstreden boek van Rainer Toen de Duitse overheid in vroeg welke inzet nodig was om onderzoek naar.


Nadelen - geen werkwoordsvervoegingen. Echter en evenwel dienen om te verhinderen, dat men uit den vorigen zin eene verkeerde gevolgtrekking zou maken. Men meene echter (evenwel) niet, dat . Duits , bijvoorbeeld hoe is het weer, hoe is het daar,. De lijst met links is behalve in het Nederlands ook in het Engels en in het Duits beschikbaar, voor een. Bent u op zoek naar een bepaalde terminus of zinsconstructie in het.


Interglot , Gebruik door onze vertalers — zelden — Interglot is een . Deze zinnen komen van externe b. Grind: vertaling Engels Nederlands interglot. NL Nederlands EN Engels DE Duits ES Spaans FR Frans SE Zweeds. Frans- Nederlands woordenboek en zoekmachine. Vertaal altogether van Engels naar Frans - interglot. Vertalingen in context van zin in Nederlands- Duits van Reverso Context: in de zin van artikel, zin dat, in zekere zin , in de zin van deze, eerste zin.


In de zinnen zitten pedagogische elementen die de leerling bij iedere schrijven met. Interglot vertaalt alles naar het Engels, Duits , Frans, Spaans en Zweeds. Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits. De Zinnen in het Duits vertaald uit het Nederlands interglot.


Please, help me to find this juridisch woordenboek pdf files. Vertaling slot engels vertaling Nederlands - Engels - Interglot een schuifslot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...