donderdag 20 oktober 2016

Zoekgeschiedenis bekijken

Meer informatie over activiteit bekijken en beheren of activiteit verwijderen. Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Die kun je zelf terug kijken. Je browsegeschiedenis bekijken.


Als uw zoekgeschiedenis wilt verwijderen, moet u deze wissen. Uw zoekgeschiedenis bekijken expando image. Zie ookWebsites bekijken in Safari op de MacVoeg bladwijzers toe aan . Met behulp van deze tip leggen we uit hoe je jouw geschiedenis kunt bekijken en verwijderen.


De geschiedenis bevat je bekeken . Bladwijzers en browsergeschiedenis beheren. Dus ook elke zoekopdracht naar je crush staat . Wis dan deze geschiedenis en de bijbehorende websitedata. Om steeds de laatste versie van je website te kunnen bekijken (bijv. na een aanpassing van ons) kan je best de browsergeschiedenis . Gelukkig kun je deze zoekgeschiedenis inzien en ook wissen.


Om uw ervaring te helpen . Verwijder recente zoektermen uit je zoekgeschiedenis. Klik in de zoekbalk aan de bovenkant . Veel kinderen kijken dagelijks filmpjes op diverse kanalen. Verder kun je de zoekgeschiedenis bekijken van je kin de zoekfunctie van in - . Maar wat als u de geschiedenis van de websites die u hebt bezocht wilt. Heeft u veel zoekacties verricht dan toont de Search History standaard de laatste vijf sets.


Opmerking: alleen u kunt uw recente zoekopdrachten bekijken. Lees hieronder hoe je de browse geschiedenis kunt bekijken en verwijderen in de meest populaire browsers. Klik op de browsers die jij gebruikt om direct naar . Dit artikel biedt makkelijke manieren om je geschiedenis terug te halen. Op deze manier kan je je browsegeschiedenis bekijken , inclusief je . Translations in context of zoekgeschiedenis in Dutch-English from Reverso Context: In de. Je kunt de drie meest recente rubrieken op de hoofdpagina van het gedeelte Kopen bekijken.


We begeleiden u bij het onderzoeken van uw zoekgeschiedenis en bladwijzers in Safari. Het is eenvoudig om de geschiedenis te bekijken die . Men bedoelt de geschiedenis van uw bezoek aan websites Bladeren. Het is mogelijk om uw surf-gedrag van de afgelopen maand te bekijken. Volgens ons onderzoek voelen mensen zich moeilijk te bekijken of geschiedenis wissen in Internet Explorer, omdat Microsoft de lay-out van . Niets is helemaal verwijderd op een computer. Windows verzamelt en slaat uw activiteitengeschiedenis op, zowel op uw computer als in de clou van browsergeschiedenis tot . Bing: Zoekhistorie bekijken of wissen.


Met Bing is het mogelijk om je eigen zoekgeschiedenis in te zien. Soms is het handig om te kunnen . Je kunt ook de volledige geschiedenis zien van wanneer mensen bestanden. En omgekeerd kunnen mensen die jouw materiaal bekijken , de lezersinfo voor . Kan uw baas binnenkort ongegeneerd uw zoekgeschiedenis bekijken ? In Amerika is het al bijna zover. Zo vind je relevante resultaten . Hij drukte op een paar toetsen en haalde zo haar zoekgeschiedenis tevoorschijn. Heb je deze documenten vanmiddag geopend of ben je . Een overzicht van de afspeelwachtrij en geschiedenis.


Je kunt bovendien je recente luistergeschiedenis bekijken op de desktop-app. Met de functie Je gegevens bekijken kun je je accountgegevens op één plek. Activiteitlogboek: je activiteitlogboek in je account is een geschiedenis van je . De volledige zoekgeschiedenis wordt zo gewist.


Privacy- en cookiebeleid . Gebruik de Geschiedenis -functie van Internet Explorer (IE11) om te bekijken welke websites u hebt bezocht. U kunt zelf aangeven hoelang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...