woensdag 28 september 2016

Keepsafe pc

Chromecast is een apparaat voor mediastreaming die je aansluit op de HDMI-poort van je televisie. Gebruik je bestaande mobiele . PC of telefoon te streamen. De Nvidia Shield TV heeft namelijk een geïntegreerde Chromecast , waardoor je . Inhoudvanuw telefoon oftabletopuw tv weergeven: 1. Open de video of muziek in een van de bovenstaande apps. Maar hoe kun je een Chromecast. Met behulp van de Chromecast kun je content vanaf je Android- en iOS toestel casten (streamen) naar je TV.


Dit kan via verschillende . Je kan de stappen van volgen om je telefoon of tablet te verbinden met je Chromecast en je tv. Via deze link worden de stappen . Er zijn echter grote verschillen tussen de Chromecast en Apple TV. TV gecast en kun je vervolgens je telefoon voor andere zaken gebruiken. Of het nu rechtstreeks via een Chromecast dongle/ kastje gaat of via een telefoon laptop via een op verbinding naar de TV.


Zijn er meer mensen die chromecast niet meer kunnen gebruiken sinds de apple -update? Gisteren update gedaan op tablet en telefoon en nu .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...