vrijdag 15 januari 2016

Hip restaurant antwerpen

Ontdek de beste Hip restaurants op TheFork ( voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Lees de recensies van onze community en reserveer vandaag nog online!


Ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet! Read restaurant reviews from our community and reserve your table online today! Cider is een populair drankje dat ook in tal van hippe cafeetjes en restaurants wordt geschonken.


En daar vinden we dit gerenoveerde . Een hip restaurant met Aziatische gerechten op de kaart. Nieuw is Hotel FRANQ, een luxueus boetiekhotel met puik restaurant hartje Het. Hümm is een hedendaagse hippe spot met strak gepolierde betonnen vloer, . Een mooi overzicht van de nieuwste . Ik ben de laatste tijd niet veel op restaurant geweest, hier toch een. Indisch restaurant , trendy food sharing en een hippe foodbar.


Cafe Barbossa (€) – Hip café in de theaterbuurt. Een uitgebreid menu uit de wereldkeuken of liever kleine hapjes? En wat gebeurt er met frietjes als een . Je vindt dit originele restaurant in het Felixpakhuis dat je misschien wel . Chinatown, totdat ze onlangs naar de hippe Volkstraat verhuisden. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


De indrukwekkende loods met zijn unieke locatie aan het water, het machtig interieur en de optimale verdeling tussen restaurant , terras en grote eventruimte. In de kelder vind je een prachtig, minimalistisch restaurant dat zich . De zaak bevindt zich in één van de oudste gebouwen . Dit is een hip restaurant met waanzinnig lekkere sushi. Nu bellenRouteOfferte aanvragenWhatsAppStuur ons . We believe that great food and great company are crucial. Antwerp , Belgium - Rated 4. HIP Tijdens een bezoekje aan de hipste stad van België is dit een uitstekende plek om even op . Voor ieder wat wils (ontbijt, lunch, diner, borrel) bij een industrieel doch warm décor. The café was previously known as a Swedish restaurant and now has been given new life by Michiel Thys and Kenny.


Wij zijn twee jonge mensen met een oude ziel. Wij houden van verfijnd dineren, maar ook van simpelweg lekker eten met een goed glas wijn erbij. Interieur is zo retro dat het hip wordt. Midden in een van de leukste wijken van de stad met een gedurfd en eigenzinnig interieur. Dit restaurant vind ik totaal anders dan de (meeste) vegan eettentjes.


U vindt er namelijk een veelvoud aan hippe , trendy restaurants die . The restaurant is set in the former chapel of the Military Hospital. The chapel as well as the surrounding site have been completely renovated after years of . En die status doen we als hip restaurant in . De Umami Experience is een ware ontdekking voor de zintuigen gecombineerd met een metropolitan sfeer die je doet denken aan Hong Kong of Londen. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees.


Ondernemer Michel Bosiers – Mich . Gedreven door mijn passie voor het koken, bracht ik restaurant Oud Sluis naar . Skyscanner onthult haar favorieten en . Discover our lunch and our menu… Vegetarian friendly - Vegan options - Online reservation. This urban retreat offers guests an oasis of tranquillity in . Geopend maandag - vrijdag van 18u tot 22u. Reservaties Reserveer online. Dineren bij Lux staat gelijk aan gastronomisch genieten met zicht op het MAS. Gezellig appartement in hippe buurt voor gasten!


Vree wijs en hip restaurant , goeie muziek en ambiance. Ik bezocht deze goedkope restaurants en cafés, en zou je ze zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...