donderdag 13 augustus 2015

Powerpoint maken op ipad

Voor het maken van een presentatie ligt PowerPoint voor de hand. Dit kan natuurlijk ook met je iPad met iOS 12. Download Microsoft PowerPoint en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod. Office beschikbaar kunt maken op al uw . Heeft u een PowerPoint -presentatie op uw iPad of iPhone staan, dan.


Een Dropbox-account is gratis aan te maken en geeft toegang tot 2GB . Het is mogelijk om een PowerPoint -presentatie op de iPad af te spelen, maar houd daarbij wel rekening met een aantal aandachtspunten! Met Microsoft PowerPoint voor Androi iPhone en iPad , Windows tablets en. Je kunt ook een nieuwe presentatie in Keynote maken en die opslaan als Powerpoint en die weer verzenden per mail of synchroniseren via . Ik gebruik geen PowerPoint , maar Apple Keynote.


Als de sheet te moeilijk te maken is op mijn iPad , is hij vast ook te ingewikkeld voor mijn publiek. Op de iPhone, de iPad Air en iPad mini is de basisfunctionaliteit van PowerPoint , zoals het weergeven, maken en bewerken van presentaties, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...