dinsdag 31 maart 2015

Wat is open source software

Je kunt het zo van het web afplukken en de openbare . De ontwikkeling van opensourcesoftware komt vaak tot stand op. Het werd verspreid onder de BSD-licentie, wat het meteen vrije software maakte. Geschiedenis ‎ Ontwikkelingsfilosofie ‎ Ontwikkeling ‎ Verschil met andere.


Software is niet het enige gebied dat door open source wordt beïnvloed; vele. Open source - https://nl. In het algemeen impliceert dit dat voor het originele werk heel wat tij geld en . Dit is software waarvan de broncode (sources) is gepubliceerd en vrij . Wat is open source software ? Google en Facebook zijn fervente liefhebbers, en zelfs de vroegere tegenstander Microsoft omarmt tegenwoordig opensource - software.


Software waarvan de broncode publiek beschikbaar is noemen we open source software. Deze software is voor iedereen vrij toegankelijk zonder dat hiervoor . Open Source software definitie en uitleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...