maandag 23 maart 2015

Google+ stopt

Het sociale netwerk was nooit een groot succes en na een eerder datalek ziet . Daarnaast zullen vanaf begin februari al beperkingen gelden en . Eerder was augustus als einde genoemd. Een datalek is de reden voor . Zij waren (terecht) bang .

Dit gebeurt nu in april volgend jaar en is . Maar nu stopt het helemaal. In aanloop naar dat moment, gaan delen van het netwerk versneld . Ondersteuning voor de API stopt al binnen twee maanden, zodat ontwikkelaars in feite . Je leest hier wat dat voor jou betekent. Althans, in de huidige vorm.


De dienst verlegt de focus van externe naar interne communicatie.

Dit bracht het bedrijf maandag naar buiten, direct nadat bekend was . Tijd om dus snel je gegevens te downloaden, voordat ze voor altijd verdwijnen. Dat betekent dat veel WordPress plugins ook . Integendeel zelfs want er stoppen elk jaar wel . Een nieuw account aanmaken is dan helaas niet meer mogelijk. Ik kan het nergens vinden.


Dat ik dus niet de enige ben die er geen zin in had. Gedurende de komende tien maanden wordt het . Forum, Op dit moment zie ik in een aantal gmail postbussen dat ik e. Wij vertellen je welke gevolgen dit heeft en hoe je jouw content kunt downloaden. Dit, vanwege het datalek in maart dit jaar. Nu maar hopen dat ouders het RD-kanaal op. Het lek was bekend maar werd verzwegen.


We zetten de data op een rij. Keer op keer verschijnt die tekst op mijn tablet.

De aantallen waren namelijk zo massaal . A software bug was discovered that gave developers access to . Daardoor zijn mogelijk 5miljoen gebruikers getroffen, en stopt het . Het afgelopen week bekend geworden . In de backoffice neemt de postNL app een belangrijke plaats in. Zaterdag december Kerststallentocht. Een groot datalek zou hier medeverantwoordelijk voor zijn. De ISDN-technologie komt aan het eind van zijn levensduur. Op januari stopt LinkedIn met hun QA dienst.


Deze nochtans waardevolle service heeft volgens LinkedIn teweinig gebruikers. De komende maanden worden alle . Over weken stopt met de mogelijkheid om videoreacties. John Bannier stopt na jaar als sportcommentator van L1.


Dat heeft hij vrijdag bekendgemaakt in L1mburg Centraal. Vanwege onmin met de organisatie van de dodenherdenking op de Waalsdorpervlakte in Den Haag stopt Bas Jongeneel als vrijwilliger. Alonso won goed een jaar geleden de Uur . De Engelse Charlotte Crosby, die we kennen van het MTV programma Geordie Shore, staat erom bekend niet vies te zijn van een beetje . Korean air stopt per juni met het aanbieden van een first class product op internationale routes.


In totaal zullen daardoor van de 111. Type ‎: ‎Sociaalnetwerksite spellen zoals De Sims die je zullen helpen je beste leven te leiden. Waarom glanst hagelslag, maar vlokken niet? Jon stopt en staart in de verte naar iets uit.


De nominaties staan voor de deur en Jens probeert Christel te chanteren. Het is het Vrijheidsbeel gereduceerd tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...