vrijdag 30 januari 2015

Geschiedenis verwijderen

U bepaalt zelf wat wordt opgeslagen in Mijn. In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of ruimte vrij te maken. Kijk op Veilig internetten hoe je dit doet in . Met ons stappenplan kan je zelf jouw geschiedenis verwijderen van het internet. Zo heb je meer controle over jouw informatie op het internet.


Geschiedenis wissen van welke browser dan ook? Laat geen rommel achter en wis jouw voetsporen, die je met internetten maakt. Browsegeschiedenis verwijderen in Internet Explorer 9. Wil je geen sporen achterlaten nadat je op het internet hebt gesurft, dan is het handig om je zoekgeschiedenis te wissen.


In deze video laat ik u zien hoe u uw internet geschiedenis verwijdert. En kies Kijkgeschiedenis én Zoekgeschiedenis wissen en onderbreken. Toen ik mijn eerdere stukjes op VLC dee kreeg ik een van de meest voorkomende e-mails die ik kreeg over hoe ik de kijkgeschiedenis in VLC verwijderde.


Het is essentieel als je in bepaalde delen . En je kunt de geschiedenis ook automatisch wissen als je een browser afsluit. Windows File Explorer houdt regelmatig geopende bestanden en mappen bij. Als u dat niet wilt, kunt u als volgt de geschiedenis van de adresbalk van de File . Selecteer een optie: Selecteer Wis alle activiteiten om alle activiteiten uit.


Om een onderdeel of alles te verwijderen in de browsergeschiedenis moet de volgende stappen uitgevoerd worden: 1. In Internet Explorer klik op Extra 2. Safari houdt net zoals op de Mac in iOS ook je Safari geschiedenis en cookies bij , deze kun je eenvoudig wissen ( verwijderen ). Misschien gebruikt u een gedeelde computer op school of thuis. Hoe dan ook, het wissen van Temporary Browser-bestanden en Cookies is van tijd tot tijd een . Meer informatie over het exporteren of verwijderen van uw zoek geschiedenis in de webversie van Outlook. Klik op de browsers die jij gebruikt om direct naar . Gelukkig heeft Netflix een manier om je tracks te coveren en je geschiedenis te verwijderen.


We laten je nogmaals zien hoe je een fineer . Ontdek hoe in onze korte tutorial. Om uw zoekgeschiedenis verwijderen , klikt u op “ Wissen van de geschiedenis. Eenvoudig kunt u geschiedenis wissen van de bezochte sites.


Online vertaalwoordenboek. FR:de geschiedenis verwijderen. Klik in de zoekbalk aan de bovenkant van Pinterest. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je je internet geschiedenis eenvoudig kunt wissen. Nu kunt u klikken op De hele geschiedenis verwijderen.


Vink de optie tijdelijke diensten en bestanden aan en . In Safari op de Mac kun je alle bewaarde informatie over je surfgedrag voor een bepaalde periode verwijderen. Linksboven ziet u ´Opera´ staan en links . Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je geschiedenis zou willen wissen. Wanneer je een chat verwijdert, wordt deze verwijderd uit je Chats-tab. Ga naar de Chats-tab, tik op de individuele chat die je wilt verwijderen en houd deze. Als u op internet surft, dan houdt uw webbrowser daar een geschiedenis van bij.


Dat komt soms goed van pas. Maar de browsergeschiedenis kunnen wissen. Home Keuzehulp Veelgestelde vragen. Waarom zou uw Bing- geschiedenis verwijderen ? Bing is een zoekmachine die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt om informatie te . Tijdens het internetten houdt de webbrowser bij welke sites u bezoekt.


De lijst met bezochte websites kunt u verwijderen. Druk op het item dat u wilt verwijderen. Als u alle geschiedenis wilt verwijderen , druk dan in stap op . Deze How leert je hoe je je Alexa-commandogeschiedenis kunt verwijderen met de Alexa mobiele app om specifieke vermeldingen te verwijderen , of door . Ga naar Instellingen en klik vervolgens op Browsegegevens wissen.


Lees dit artikel en leer de . Via “ uw recente geschiedenis wissen ” kunt u uw browsegeschiedenis verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Qs teamviewer

Si quieres mejorar tu privacidad de WhatsApp te recomendamos revisar todas las opciones de privacidad que la plataforma ofrece. Respetamos...